UW MENING IS WAARDEVOL !


Onze missie : het beter begrijpen van de behoeften en verwachtingen van de consument.  Daarom willen wij graag UW MENING kennen!
  .

Maak wat tijd vrij om nieuwe producten en nieuwe communicatiemiddelen te beoordelen op een gezellige en aangename manier. 

Uw mening is waardevol !

Inderdaad ! Aan het einde van een vergadering krijgt U een financiële vergoeding of een geschenk. Een geweldige manier om het nuttige aan het aangename te koppelen !
 


Inschrijven !

Klik hier om de vragenlijst in te vullen.
Door het invullen van de vragenlijst verbindt u zich nergens toe. U krijgt hierdoor enkel voorstellen om deel te nemen aan marktonderzoek.
We contacteren U dan af en toe per mail, per sms of telefonisch om U enkele vragen te stellen

       
   ik doe mee     
      

     


Hoe verloopt ons marktonderzoek ?


  REGISTRATIE
Nadat U zich heeft ingeschreven via onze website, sturen we U meestal voorstellen voor marktonderzoek per e-mail. In deze e-mails vindt U een korte vragenlijst. Hierin worden enkele vragen gesteld omtrent Uw consumptiegedrag.  
 

  UITNODIGING
We analyseren vervolgens de resultaten van Uw antwoord en indien U het “TYPE CONSUMENT DIE WE ZOEKEN” bent voor een bepaald marktonderzoek, dan nodigen we U telefonisch uit. 
U hebt natuurlijk steeds de vrije keuze om al dan niet deel te nemen. Indien U zich echter wel engageert om deel te nemen rekenen we 100% op Uw aanwezigheid ! 

  MEETING
Een vergadering duurt 2 tot 4 uur en kan zowel overdag als s’ avonds plaatsvinden.  Dit is een moment van uitwisseling , waarbij je je mening te uiten aan de producten van morgen beïnvloeden.

  VERGOEDING
De vergoeding wordt ofwel overhandigt aan het einde van de vergadering ofwel overgeschreven op uw bankrekening binnen de daarop volgende 8 werkdagen.
   WE ZIJN OP ZOEK